Duurzame huisvesting

Alliander is in de afgelopen jaren, middels diverse artikelen in de media en op social mediakanalen, geroemd over haar aanpak van de huisvestingsopgave. Voorbeelden hiervan zijn het regiokantoor van Allainder in Duiven en haar hoofdkantoor in Arnhem.

Hendrik is verantwoordelijk geweest voor het begeleiden van het inkoop traject van de huisvesting in Duiven. Hierbij is uitgegaan van een nieuwe, innovatieve benadering van het inkoopvraagstuk. In plaats van de markt te vertellen wat ze moesten doen, zijn we uitgegaan van het formuleren van een ambitie en het omschrijven van het resultaat wat we wilden bereiken. Hiermee hebben we de markt uitgedaagd en de ruimte gegeven om alle innovatie, kennis en creativiteit in te zetten om de ambitie en de uitdaging van Alliander het hoofd te bieden. Dit heeft niet alleen geresulteerd in een prachtig en duurzaam gebouw maar ook een schat aan ervaring en een inspiratie voor veel partijen om anders naar een huisvestingsopgave te gaan kijken.

hierbij enkele publicaties over deze opgave.

artikel bouwen in het Noorden 82 Alliander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s