Dienstverlening

Hendrik is van alle markten thuis en kan u of uw organisatie op verschillende manier van dienst zijn. Hier treft u een overzicht aan van de onderwerpen waar Hendrik u mee van dienst kan zijn.

Inkoopmanagement

Bent u op zoek naar een interim inkoopmanager? Wilt u meer rendement halen uit uw inkoopactiviteiten, wilt u tijdelijk de beschikking hebben over specialistische kennis en ervaring van inkoopmanagement of wilt u de medewerkers meer in hun kracht zetten? Daar kan ik u bij helpen!

  • Het inrichten, beheren en leiden van uw  inkoopafdeling
  • Adviseren over strategische verbeteringen binnen uw inkooporganisatie
  • Ontwikkelen en uitvoeren van (duurzaam) inkoopbeleid.
  • Innovatieve benaderingen van complexe inkoopvraagstukken
  • het coachen en trainen van medewerkers

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen

Nagenoeg elke vorm van bedrijfsvoering heeft negatieve maatschappelijke gevolgen. of het nu gaat om materiaal gebruik, uitstoot van schadelijke stoffen of de arbeidsomstandigheden van medewerkers in de keten.
De inkoopfunctie speelt een essentiële rol in het verlagen van de maatschappelijke effecten.  Voor het aanmoedigen en het uitnodigen tot het leveren van duurzame en innovatieve producten is een andere mentaliteit van de opdrachtgever nodig en dit dient vervolgens vertaald te worden naar een aangepaste vraag naar de markt. Dit vraagt enerzijds om een professionele inkooporganisatie en anderzijds om meer betrokkenheid van de opdrachtgever.

Maatschappelijk Verantwoord Inkopen is maatwerk, en dus overal anders. Dit betekend ook dat elke opdrachtgever hierin wat anders nodig heeft. Van het inspireren van de medewerkers en het uitdagen om anders te handelen, het opstellen van een duurzaam inkoopbeleid tot aan het begeleiden van de tender trajecten. Daarom is het belangrijk dat u weet op welke thema’s u organisatie het accent kan en wil leggen en voor welke ambities ambities uw organisatie kan en wil kiezen.

Hendrik heeft ervaring met het verduurzamen van een inkooporganisatie, is in staat de beste strategieën voor uw organisatie te ontwikkelen en kan u ondersteunen bij het ontwikkelen, implementeren en bijsturen van uw maatschappelijk verantwoord inkoopbeleid.

Ketenregie

Om maximaal rendement te halen uit uw inkooporganisatie, is het van belang dat er over de grenzen van de afdeling heen wordt gekeken. Door de verbinding te leggen met de gehele keten kan een optimale afstemming gevonden worden om het maximale resultaat te behalen.

Hendrik is een verbinder en is creatief in het vinden van het gemeenschappelijke belang.

Meer informatie over de ervaringen die Hendrik heeft opgedaan over deze onderwerpen treft u aan op de pagina Ervaringen

Op alle dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze tref u hierbij aan. Algemene voorwaarden Zantvoort management