Nederland Circulair – Leiding op Circulariteit

Hendrik is een van de kartrekkers geweest van het keten innovatieprogramma leiding op Circulariteit. waarbij het draait om een geza­menlijke aanpak. Een gedeelde ambitie en bereidheid van ketenpartners om samen aan de slag te gaan. Samen werken aan projecten, samen leren en groeien. Maar ook elkaar te leren kennen en vertrouwen.

28766645523_80ee176e4c_zDaarom zijn niet alleen de juiste organisaties binnen de keten van belang, maar ook de juiste mensen bin­ nen die organisaties. Zogenaamde change agents die over energie, doorzettingsvermogen en daadkracht beschikken om een complex project of thema verder te brengen.
Voor het volledige rapport zie bijgevoegde link:

Leiding_op_Circulariteit_deft.pdf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s